Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da yol kenarında yetişiyor! Kilosu 90 TL
Yol kenarlarında, tarlalarda kendiliğinden yetişen ve halk arasında deve gülü çiçeği olarak bilinen hatmi çiçeğinde Haziran ayında başlayan hasat, aralık ayına kadar devam edecek.
Zencefilin faydaları nelerdir? neye iyi gelir?
Zencefil, güçlü anti-inflamatuar özelliklere sahip eski bir baharattır. Dünyanın en çok bilinen ve hemen hemen her kültürde kullanılan zencefilin en önemli faydaları arasında bulantı ve ağrıyı hafifletme, osteoartriti tedavi etme, kanseri önleme, artrit tedavisi, solunum yollarını iyileştirme ve şişkinliği azaltma becerisi sayılabilir. Zencefilin faydalarından bazılarını sizler için detaylıca inceledik. İşte zencefilin faydaları...
Ankara Çocuk Doktoru Önemi ve Görevleri
Ankara Çocuk doktoru, tıbbi terminolojide pediatrist olarak bilinen, çocukların doğumundan 18 yaşına kadar olan süreçte tüm sağlık sorunları ve hastalıklarıyla ilgili çalışan uzman bir hekimdir.
Doğadan gelen şifa kaynağı: "Dağ Salebi"
Asırlardır gelensek yöntemlerle elde edilen ve lezzetiyle damakta unutulmaz tat bırakan Kastamonu’nun meşhur dağ salebi, soğuk algınlık başta olmak üzere birçok hastalıklara iyi gelmesi sebebiyle son günlerde yoğun talep görüyor.
Gripin' büyük zam
Resmi Gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararıyla ilaç fiyatların zam geldi. En dikkat çeken zam ise Gripin'e geldi. 2022 başında 1,64 liraya satılan Gripin'in fiyatı 14 lira oldu.
İlaç yokluğunun sorumlusu eczane değil
Türk Eczacılar Birliği (TEB) 26. Bölge Kastamonu-Çankırı-Karabük Eczacı Odası tarafından ilaç yokluğu ile ilgili yazılı basın açıklaması yapıldı. Açıklamada; "İlaç yokluğu, artarak devam etmekte ve etkisini yoğun bir şekilde hissettirmektedir. Şu anda piyasadaki ilaçların yüzde 25'ine ulaşamıyoruz. Bu durum acil çözüm gerektiren bir hal almıştır. İlaç yokluklarının sorumlusu eczaneler değildir" ifadelerine yer verildi.
Kestane balı KOAH hastalığına birebir
Sosyal medyada en çok konuşulan ve kış mevsiminin vazgeçilmez gıdası olan kestane balının faydaları saymakla bitmiyor.
Kekik çayı nasıl yapılır? Kekik çayının faydaları ve zararları nelerdir?
Faydalı antioksidan bileşenleri, zengin vitamin ve mineral içeriği ile yemeklere lezzet veren kekik, yaygın olarak çay formunda da tüketilir. Peki Kekik çayı nasıl yapılır, faydaları ve zararları nelerdir?
Gribe doğal çözüm
Türkiye’de sonbahar ayları ile beraber soğuk hava etkisini göstermeye başladı. Soğuyan hava beraberinde gribal enfeksiyonları getiriyor
Grip nasıl bulaşır ? hastalıklara neden olan ilaçlar nelerdir?
grip enfeksiyonları, grip enfeksiyonlarına bağlı hastalık belirtileri. nasıl oluşur, hangi mevsimlerde sık görülür, tedavi amaçlı kullanılan ilaçlar aslında işe yaramayan ilaçları kullanmak çok risklidir.
Burun tıkanıklığına ne sebep olur?
Burun tıkanıklığı, tıkalı veya tıkalı bir burun için başka bir terimdir - zaman zaman hepimizin yaşadığı bir şeydir. Burun tıkanıklığı ciddi bir şeyin belirtisi olmasa da rahatsız edici ve rahatsız edici olabilir.
Sigaranın Sağlığa Zararı Nedir ? Sigara İçmek Nasıl Etkiler ?
Sigaranın zararları saymak ile bitmez sigaranın zararlarını sizinle paylaşalım.
Grip Ve Soğuk algınlığını Atlatma Hızlı Yöntemler
Grip ve soğuk idraknlığıyla ilgili her yıl milyonlarca olay bildirilmektedir. Averaj olarak yetişkinler yılda 2 ila 3 kez soğuk idraknlığı kaparlar ve semptomları 10 gün süresince sürerken çocuklar yılda 10 defa hastalığa yakalanırlar (Araştırma referansları: 2, 3). Mevsimsel gribin şiddeti yıldan yıla öngörülemez. Amerikan sağlık bakanlığı yetkililerinin belirttiği üzere eğer öğrenciler ve okul mensupları hasta olmamak için kişisel çaba gösterirse nüfusun 5 te 1 gribe karşı korunabilir